Esta tarde del 26 de junio se presenta el libro “El Silenci de Déu” de J. Bosco Faner Bagur

Comparte:

Autor Mn. J. Bosco Faner Bagur: Dia: 26 de Juny – Hora 20h. Lloc: Parròquia de st. Esteve, Ciutadella de Menorca Presenten: Mn. Llorenç Sales, Jean Marie Nguele, Pau Pons L’acte es conclourà amb la participació de l’Escolania Pueri Cantores de la Catedral, Menorca.

IMG-20200626-WA0002

Durant dos mesos (14 març-11maig) a causa del coronavirus Covid-19, tots hem quedar confinats a casa. Un insignificant microbi ha estat capaç de treure del bagul dels records, la virtut prou empolsinada de la humilitat. Les grans potències que incrementen, any rere any, el seu arsenal bèl·lic i econòmic per aconseguir sobre la resta superioritat en tot, s’han trobat indefenses i vivint, com tants d’altres països, mesos de recés. J. Bosco Faner afirma convençut: Seran conseqüents o no, però han contret el deure de replantejant-se els seus objectius, economia i política.
A una primera part d’aquest llibre titulat EL SILENCI DE DÉU, l’autor ens ofereix les 40 LLIÇONS apreses durant el confinament. Ho fa, en forma de poemes fruit de la pregària, estudi i atenció segons el que ha viscut cada moment: Vivències front les morts de milenars de persones només al nostre país; el servei, no poques vegades martirial, de personal sanitari, geriàtrics i d’altres; la tasca duta a terme per entitats com Càritas, Creu Roja i més voluntaris, … I el que ha viscut amb més força que mai: la superficialitat, la inconsciència, la corrupció, la mentida,… són els virus més ferotges i els qui ens fan sentir més indefensos!
A una segona part, comptant amb l’experiència de pregària entorn del Parenostre viscuda a la comunitat parroquial de st. Esteve, Ciutadella de Menorca, durant el curs 2018/2019, deixa escrites unes reflexions sobre la més important pregària cristiana que trobam a l’Evangeli de Mateu (6, 9-13) i al de Lluc (11,2-4).
EL SILENCI DE DÉU, últim dels seus llibres, ens motiva i acompanya a fer també el nostre recés personal tot demanant-nos: Què hem aprés d’aquest temps de confinament?

Deja un comentario